Vem?
Mitt namn är Caroline Strand och jag lider av generell ångestsyndrom, kontrollbehov och har ett obotligt omättat bekräftelsebehov. Trots detta är jag en overall positiv person som har lärt mig att jag alltid kan plocka upp mig själv. Feminist, vegetarian, rebell. En pragmatisk drömmare.

Hur?
Behovet av att uttrycka något utan att använda toner, då musikaliska uttryck för mig blivit besudlade med förnuftiga tankar om inkompetens. Visuell kommunikation och design i grunden, med ett behov att bryta designregler (göra som någon säger). Använder Akrylfärg.

Var?
I Bjursås - dalarnas schweiz med endast 1800 invånare vilket gör mitt liv lättare att leva då jag helst av allt bara vill vara ifred. Jag bor med min fästman och min bästa kompis i ett hus som vi delar med två katter som är dom bästa personerna jag någonsin träffat (katterna alltså).

Varför?
Livet är kort, klyschigt men sant. Jag har levt stora delar av mitt liv i ett mörker, nu vill jag vara fri. Att utföra konst och vara min egen chef är frihet för mig.